2012-04-18 08:44:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - fogadja meg az idősebb tanácsát

Napi horoszkóp április 18-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki jócskán próbára teheti ma az igazságérzetét. Ráadásul a technika ördögeivel is többet kell küzdenie, mintha minden gép megbolondulna a kezei között. Az a kis piros lámpa folyton kigyullad, mint az ördög szeme.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy régóta fennálló, már-már elfekélyesedett konfliktust ma végre megnyugtatóan rendezhet, a csillagainak hála. Ehhez azonban elő kell vennie régen látott humorérzékét. Ellenségességét palástolja viccekkel, mosollyal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma igazán nagyvonalú lehet a kedveséhez, nem sajnál semmi pénzt, hogy a kedvére tegyen. Alighanem meg is érdemli, de azért legyen kissé meggondoltabb a költekezésben. Legalább olyat vegyen, amire valóban szüksége van.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Járjon ma nyitott szemmel és szívvel, és akkor megláthat olyat is, amit eddig nem tudott, vagy nem akart észrevenni. Egy találkozás, egy beszélgetés meglepő tanulsággal szolgálhat a múltjára vonatkozóan. Ez segíthet meghozni egy döntést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig, még a romokból is össze tudja szedni magát. Igaz, a mai nap még inkább a teremtő álmoké, mintsem a megvalósulásé. A dolgok egyelőre inkább csak a fejében állnak össze. De az alapok lerakásához hozzá kezdhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön mindig törekszik arra, hogy az élete harmóniában legyen. Ha mégsem úgy sikerül, akkor azonban könnyen kiborulhat, és ilyenkor meg túlságosan is elvetheti a sulykot. Kerülje a szélsőségeket, vegyen nagy levegőt, mielőtt szólna!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sok kellemetlenség éri, úgy érzi, megnőtt az ellenségei száma. Ez azért is lehet, mert ön igen jól teljesít mostanában. Megbízható, termékeny és ráadásul tehetséges is. Természetes, hogy a külvilágnak ez szemet szúr.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma végre latba vetheti konspirációs képességeit. A munkahely házában együtt álló Hold, Uránusz és Merkúr váratlan kalamajkát, pletykálkodást jeleznek. Ha a legjobbat akarja kihozni a helyzetből, ne hallgasson a dühödtekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma bebizonyíthatja, mennyire tud küzdeni önmagáért és szerettei érdekeiért. Persze ön az a fajta csatázó, aki inkább kedvességével és szelídségével hódít, semmint az erejével. Most is épp erre, no meg a tisztánlátására lesz szüksége.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eseménydús napra számíthat. Nagy tervei vannak, talán épp egy külföldi út, vagy valamilyen tanulmányokkal kapcsolatos dolog foglalkoztatja. Most megteheti az első lépéseket, mert kellő erőt és elhatározottságot érez magában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon nagy esélye van rá, hogy bolhából is elefántot csináljon. Ezért bármi rossz hírt is hall, mielőtt továbbadná, jobban teszi, ha ellenőrzi azt a forrásánál. A végén kiderülhet, hogy nem olyan nagy a baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Érdemes lehet ma megfogadnia egy idősebb, tapasztaltabb ember tanácsát, különösen, ha pénzügyeit illetően akar dönteni. Ami egyszerűnek és kézenfekvőnek tűnhet az ön számára, az talán nem sejtett buktatókat rejt magában.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: